Sikker implementering af systemet

Læs om de væsentlige teknologivalg og designprincipper, som muliggør sikre systemer, og om sikker opbygning ad netværk og databaser samt strategier for beskyttelse af data.

Når virksomheden skal sikre data under transport og ved opbevaring, er det vigtigt at vælge en sikker og tilstrækkelig hurtig kryptografisk algoritme.

For at kunne træffe et fornuftigt valg er det nødvendigt at kende de mest brugte algoritmer. Det er ligeledes vigtigt at sikre en sikker opbygning af netværk og databaser, ligesom det er nødvendigt at have en strategi inden for cyber-sikkerhed.

På kurset vil du blive introduceret til symmetriske og asymmetriske algoritmer, ECC (Elliptic Curve Cryptography) samt de mest brugte sikkerhedsprotokoller (Diffie-Hellman nøgledistribution, Kereberos, X.509, PgP og SSL/TLS).

Du vil få viden om sikker netværksopbygning og dataopbevaring, ligesom du vil få kendskab til de mest brugte sikkerhedsalgoritmer. Du vil ligeledes opnå færdigheder inden for HASH algoritmer og brug af digitale signature.


Modulet er på 5 ECTS-point.

Læs mere om modulet her

Roger Munck-Fairwood
Kontakt:
Studieleder
Roger Munck-Fairwood
Studieleder.itd@diplom.dtu.dk

Praktisk Info: efterår 2020Price

DKK 7.500

 

 


Calendar
Start: Udbydes ikke på efterårssemesteret 2020 

Time
17:00 – 20:30

Calendar
Undervisning: 6 dage
 
Location
DTU Diplom
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Vis vej