Energi og Miljø

Virksomheder skal i stigende grad imødekomme udefrakommende krav på energi- og miljøområderne. I forhold til miljø drejer det sig fx om både interne og eksterne miljøforhold.

På det interne niveau kan det være temaer som medarbejdernes sundhed og sikkerhed.Du vil efter endt uddannelse være i stand til at varetage de ledelsesmæssige opgaver i komplekse og udviklingsorienterede situationer i relation til virksomhedens arbejde inden for energi, miljø og arbejdsmiljø.

Nye energi- og miljøstrategier

På det eksterne niveau er det fx forhold som forurening. Derfor er der behov for velkvalificerede medarbejdere og ledere, som kan formulere nye energi- og miljø strategier og implementere dem i den enkelte virksomhed. Du vil kunne vælge relevante metoder og løsningsmodeller og selvstændigt kunne analysere fagrelevante problemstillinger for strategiformuleringer og implementeringer.

Du får nye forudsætninger og kompetencer

Når du har gennemført diplomuddannelsen i energi og miljø, er dine forudsætninger og kompetencer for at kunne udføre tværfaglige opgaver blevet udviklet, så du kan bidrage til virksomhedens opfyldelse af skærpede energi- og miljøkrav.

Samtidig kan du analysere og reflektere virksomhedens arbejdsmiljøtiltag, så arbejdsmiljø og sikkerhed bliver forbedret internt gennem en professionel og faglig forsvarlig måde.

 

Du finder flere informationer om diplomuddannelsen via menupunkterne i venstre side. Uddannelsen foregår på Ballerup Campus.

 

Læs mere om diplomuddannelsen her

 
Har du spørgsmål eller brug for personlig vejledning?

Skriv til studieleder Michael Mast eller ring på 22662073

Kenneth Lytzen

Det er penge sparet, og det er godt for miljøet

Facility manager Kenneth Lytzen er som den første blevet færdig med diplomuddannelsen i Energi og Miljø fra DTU Ballerup. Han er sikker på, det ville være en gevinst, hvis flere havde den viden, han nu har.

Mød Kenneth Lytzen