Kurser

Korte og intensive kurser

Er du på udkig efter et kursus, som er fokuseret på et specifikt fagområde? DTU’s institutter udbyder korte, erhvervsrettede kursusforløb inden for en række fagområder. Det er intensive kurser på en eller to dages varighed, der typisk giver indsigt i de nyeste teknologier og metoder med direkte henblik på anvendelse i erhvervslivet.

Executive kursusprogrammer

DTU's Executive kurser henvender sig til ledere og placerer ledelse i en specifik faglig kontekst.
Læs mere om DTU's Executive kursusprogrammer

Enkeltfag

Du kan følge kurser som enkeltfag, der udbydes på de ordinære ingeniøruddannelser, hvis der er ledige pladser. Med andre ord får du mulighed for at læse sammen med fuldtidsstuderende på DTU og komme fagligt i dybden med et emne. 
Læs mere 

Massive Open Online Courses (MOOCs)

Et Massive Open Online Course (MOOC) er et  gratis online kursus rettet mod ubegrænset deltagelse og åben adgang via internettet. Alle kurserne er på engelsk. Ud over traditionelle kursusmaterialer som filmede forelæsninger, aflæsninger og problemstillinger tilbyder mange MOOCer interaktive brugerfora til støtte for samspillet mellem studerende og undervisere.
Læs mere om MOOCs

Kurser for lærere

DTU har flere kurser, der er målrettet gymnasielærere. DTU's kurser til lærere klæder dig på til din undervisning.
Læs mere om kurser for lærere

Skræddersyede kurser

Har du behov for et kursus, der ikke findes i kursuskataloget? Din virksomhed kan vælge at få tilrettelagt et kursus der er specielt designet til jeres behov og ønsker. I samarbejde med DTU's institutter tilrettelægger DTU Efteruddannelse forskellige kurser, som er målrettet den enkelte virksomhed/medarbejder. DTU Efteruddannelse  hjælper med at finde den rette sammensætning inden for universitetets fagområder.
Skriv til efteruddannelse@dtu.dk

Ph.d.-kurser

Du kan også vælge at følge et af DTU's ph.d.-kurser, hvor undervisningen oftest ligger i en samlet periode på 3 til 14 dages koncentreret undervisning, som gør det nemmere at følge kurset.
Læs mere om ph.d.-kurser.


Kontakt DTU Efteruddannelse


Telefon 45 25 45 25 - efteruddannelse@dtu.dk