Kurser

Korte og intensive kurser

Er du på udkig efter et kursus, som er fokuseret på et specifikt fagområde? DTU’s institutter udbyder korte, erhvervsrettede kursusforløb inden for en række fagområder. Det er intensive kurser på en eller to dages varighed, der typisk giver indsigt i de nyeste teknologier og metoder med direkte henblik på anvendelse i erhvervslivet.

Enkeltfag

Du kan følge kurser som enkeltfag, der udbydes på de ordinære ingeniøruddannelser, hvis der er ledige pladser. Med andre ord får du mulighed for at læse sammen med fuldtidsstuderende på DTU og komme fagligt i dybden med et emne. 
Læs mere 

Massive Open Online Courses (MOOCs)

Et Massive Open Online Course (MOOC) er et  gratis online kursus rettet mod ubegrænset deltagelse og åben adgang via internettet. Alle kurserne er på engelsk. Ud over traditionelle kursusmaterialer som filmede forelæsninger, aflæsninger og problemstillinger tilbyder mange MOOCer interaktive brugerfora til støtte for samspillet mellem studerende og undervisere.
Læs mere om MOOCs

Kurser for lærere

DTU har flere kurser, der er målrettet gymnasielærere. DTU's kurser til lærere klæder dig på til din undervisning.
Læs mere om kurser for lærere

Skræddersyede kurser

På DTU kan virksomheder og organisationer få adgang til viden og kompetencegivende forløb der sikrer at virksomhedernes medarbejdere kan arbejde innovativt og samtidig have fokus på at få omsat nye idéer til forretningsmæssige resultater.

DTU har gennem sine mange videnskabeligt funderede aktiviteter en unik position for at kunne samarbejde med virksomheder og kompetenceløft af medarbejdere i alle niveauer og inden for de fleste specialer.

Virksomheder og organisationer får særligt tilrettelagt uddannelsesforløb, der fokuserer på, hvordan alle får kompetencer til at klare fremtidens udfordringer. Vi tilbyder nemlig efteruddannelsesforløb, designet til konkrete problemstillinger og hvor virksomheden kan være sikker på at det videnskabelige niveau er i særklasse. Der kan vælges både korte eller længere efteruddannelsesforløb, det planlægger vi sammen.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for et skræddersyet uddannelsesforløb, så kontakt os på learnforlife@dtu.dk eller 4525 4525.

Ph.d.-kurser

Du kan også vælge at følge et af DTU's ph.d.-kurser, hvor undervisningen oftest ligger i en samlet periode på 3 til 14 dages koncentreret undervisning, som gør det nemmere at følge kurset.
Læs mere om ph.d.-kurser.


Kontakt DTU Efteruddannelse


Telefon 45 25 45 25 - learnforlife@dtu.dk