Enkeltfagskurser

Har du behov for at gå i dybden indenfor et fagområde? Så kan du følge undervisningen sammen med andre studerende på DTU. 

Kursusstart

I februar og september starter semesterkurserne. Kurserne strækker sig over 13 uger. Undervisningen finder sted i dagtimerne - en til to gange om ugen.

I januar og juni starter der kurser med komprimeret undervisning fem dage om ugen. Kurserne varer tre uger.

Du tilmelder dig via kursus  lige her.

Vil du finde et kursus?

Alle kurser på DTU er samlet sammen i en kursusbase. Du kan hurtigt og nemt finde frem til det kursus, du har behov for. Du kan finde kursusoversigten her.

For hvert enkelt kursus findes en detaljeret beskrivelse af det faglige indhold. Af kursusbeskrivelsen fremgår også, hvilke faglige forudsætninger der kræves, og der er kontaktoplysninger til underviseren, hvis du har brug for at vide mere.  

Prisen på enkeltfagskurser beregnes pr. ECTS point. Du kan se de aktuelle takster for deltagerbetaling her. Der gælder dog særlige priser for personer, som ikke er EU borgere. Du kan læse mere om deltagerbetalingerne her. 

Du tilmelder dig kurset via kursusoversigten. Bemærk, at du først er sikret en plads, når du har modtaget bekræftelse fra DTU.


Kontakt DTU Efteruddannelse


Telefon 45 25 45 25 - learnforlife@dtu.dk