MOOCs gør det nemt for dig at få efteruddannelse

Har du svært ved at knibe tid ind til efteruddannelse mellem alle de andre aktiviteter, du allerede har på programmet? Så er et Massive Open Online Course måske en god løsning for dig - og så er det gratis.

Et Massive Open Online Course (MOOC) er et gratis online kursus rettet mod ubegrænset deltagelse og åben adgang. Det foregår via forskellige online udbyderplatforme. 

DTU bruger platformen Coursera, der er et online uddannelsesfirma med rødder i Stanford University i Californien, USA. 

Coursera udbyder online kurser på universitetsniveau via internettet, i et samarbejde med adskillige universiteter verden over. I Danmark er det Københavns Universitet og DTU.

Coursera er verdens største udbyder af Massive Open Online Courses (MOOCs).  Alle kurser er på engelsk.

Gå til DTU's MOOCs på Coursera her.

Læs mere om de enkelte online kurser her.

Hvorfor tilbyder DTU Massive Open Online Courses (MOOCs)?

Der er flere grunde til, at DTU’s institutter tilbyder Massive Open Online Courses (MOOCs):

  • De nye teknologier og den hurtige innovation inden for online læring fører til bedre uddannelse - ikke kun for de mange tusinde MOOC-studerende, men også for de ordinære studerende, der allerede studerer på DTU.
  • MOOCs som er kombineret med kurser på DTU campus giver dig mulighed for at være en del af et globalt klasseværelse, som bl.a. gør at du som studerende får et internationalt fagligt netværk og et globalt perspektiv på din karriereudvikling.
  • Videndeling til alle interesserede, som ikke nødvendigvis har mulighed for at fuldføre et almindeligt fuldtidsstudie. Det hænger godt sammen med DTU's engagement i traditionen om, at forskning og undervisning på DTU skal være til gavn for samfundet.
Interesseret i at følge DTU's online kurser i etik og miljø? Læs mere om kurserne via linket.
ER du specielt interesseret i kurser om Vind energi, så kan du læse mere om de online kurser DTU Vind tilbyder.
Vil du have gode tips og tricks til hvordan du bedst studerer online? Læs artiklen om hvordan du bedst tilrettelægger din online læring.
 
Har du spørgsmål?

Klik ind på Coursera og kontakt her en af de ansvarlige instructors for det pågældende modul.