StudiemiljøDTU i Lyngby og Ballerup

DTU har faciliteter over hele landet, men universitetets største campus ligger i Lyngby nord for København, og det er her, hovedparten af undervisningen foregår. 

På DTU Lyngby Campus er der mere end 100 bygninger, hvor du blandt andet finder undervisnings- og forskningsfaciliteter i verdensklasse samt et moderne bibliotek med gode studiefaciliteter.

Læs mere om DTU Lyngby Campus

Få en 360-graders rundvisning på Lyngby Campus

Ballerup Campus er karakteriseret af moderne faciliteter midt i naturskønne omgivelser. 

Rammerne for DTU Ballerup Campus er en arkitektonisk perle på 42.000 kvadratmeter ca. 10 km uden for Københavns centrum. Bygningerne rummer blandt andet laboratorier, forsøgshaller, klasse- og grupperum og auditorier og et centralt placeret bibliotek.

Læs mere om DTU Ballerup Campus

Få 360-graders rundvisning på Ballerup Campus

Fritid, sport og klubber

På DTU Lyngby Campus er der mange faciliteter, du kan benytte dig af. DTU har et stort udvalg af idrætsfaciliteter – både udendørs og indendørs med to haller, fitnesscenter, studenterhus, fredagscaféer og mange andre klubber og foreninger.

DTU Ballerup Campus har et veludstyret fitnessrum, studentercafé og musiklokale. Beliggenheden lige op til det rekreative område Sømosen giver gode muligheder for en løbe- eller cykeltur.

Læs mere om fritid, sport og klubber på DTU