Mød DTU

Besøg DTU, og find ud af, hvad det vil sige at læse til ingeniør, eller få et indblik i en fascinerende verden af naturvidenskab og teknik. På DTU har vi både tilbud til dig, der allerede ved, at du er interesseret i en ingeniøruddannelse, og mere generelle tilbud til gymnasier og skoler, der sætter DTU´s faglighed i spil, så den kan kobles til undervisningen på skolen.

DTU tilbyder foredrag, øvelser, undervisningsmateriale og events, der giver faglige nedslag i en spændende verden af naturvidenskab og teknisk videnskab.

Se vores tilbud til gymnasier og skoler

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få information om nye og aktuelle tilbud, som konkurrencer, lærerkurser, særlige events, undervisningsmaterialer, studiepraktik, SRP-øvelser, udlån af udstyr og meget andet til gymnasiet og grundskolen.


Nyhedsbrevet udkommer fire til seks gange årligt.

Nyhedsbrev til Gymnasier og Skoler

Online Åbent Hus.

Få hjælp til dit studievalg

Vær med, når DTU i løbet af foråret 2021 holder en række info-events, der har til formål at gøre dig klogere på dit studievalg.

Hjælp til dit studievalg
Online Åbent Hus.
Du kan stadig se præsentationerne fra årets Online Åbent Hus.
Rødovre gymnasium

Få besøg af en ph.d. og bliv klogere på bæredygtighed

DTU tilbyder alle landets gymnasier at booke en ph.d.-studerende til at fortælle om sin forskning i en ramme af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om ph.d.-besøg
Green mobility challenge
Er du på jagt efter undervisningsmateriale, der kan få anvendt naturvidenskab og teknologi ind i undervisningen?