Forelæsning

Studerende for en dag

Hvis du er elev på en gymnasial uddannelse, på adgangskursus eller har en adgangsgivende eksamen kan du blive studerende for en dag og prøve, hvordan det er at læse til ingeniør på DTU og være en del af studiemiljøet.

Som studerende for en dag kan du få indblik i hverdagen som ingeniørstuderende, og hvad det vil sige at være studerende på DTU. Besøgene foregår på DTU - i Lyngby eller Ballerup – eller virtuelt. Fælles for dem er, at du kommer helt tæt på både undervisningen og studiemiljøet. Du vil følge en ingeniørstuderende, som vil tage dig gennem en almindelig dag på DTU, og du vil få mulighed for at spørge om alt mellem himmel og jord.

Vælg selv uddannelse

Du kan blive studerende for en dag som både civilingeniør og diplomingeniør på de fleste af vores uddannelsesretninger. Når du tilmelder dig, vælger du, hvilken uddannelse du ønsker at besøge, og herefter bliver du tilknyttet en dagguide fra den pågældende uddannelse. Vedkommende vil give dig en rundvisning på campus, se en forelæsning med dig og give dig en introduktion til studiemiljøet på DTU. 

Tilmelding åbner op sidst i februar

COVID-19 har medført restriktioner, og stort set al undervisning på DTU foregår online frem til udgangen af februar. Vi forventer at tilbyde besøg igen efter 1. marts. Tilmeldingen er således lukket nu.

Har du spørgsmål?

Kontakt Studievejledningen i Lyngby eller Ballerup for mere information.

Studievejledningen

Tlf. 45 25 11 99
Mail: studvejl@adm.dtu.dk

Lyngby Campus
Bygning 101A
Anker Engelunds Vej 1
2800 Kgs. Lyngby

Ballerup Campus
Lokale D 1.01
Lautrupvang 15
2750 Ballerup