DTU Challenge - Engineer the Future

DTU Challenge - Engineer the Future er en del af konkurrencen Unge Forskere og henvender sig til deltagerne både i Unge Forskere Junior og Unge Forskere Senior. Læs mere om hvordan du deltager, og hvem der tidligere har taget udfordringen op og vundet.

Udfordringer forude

Klimaforandringer, energiproblemer, forurenede økosystemer, fattigdom og befolkningstilvækst! Store og alvorlige udfordringer ligger forude, hvis mennesket fortsat skal kunne leve - og leve godt - på jordkloden. Men umuligt er det ikke, og vi har før set, at mennesket med kreativitet har fundet løsninger på væsentlige problemer. Ingeniører bygger broer, der afkorter transporttiden, designer svampe, der producerer medicin, og arbejder med løsninger, der muliggør lynhurtig kommunikation hele verden rundt. Ingeniører forandrer verden.

DTU's udfordring

DTU Challenge - Engineer the Future handler om at sætte viden på spil og bruge teknologi og naturvidenskab til at finde løsninger på de problemer, der venter forude. Tag udfordringen op - og deltag med et projekt i Unge Forskere konkurrencen.