Rødovre gymnasium

I januar er flere ph.d.-studerende parat til at tage på besøg på landets gymnasier

onsdag 04 dec 19
|

Kontakt

Taja Andersen Brenneche
Kommunikationsmedarbejder
AKM
45 25 10 57

DTU’s nye besøgsordning giver faglig inspiration og nye vinkler på uddannelsesvalg. Snart er et nyt hold ph.d.-studerende klar til at rejse rundt på landets gymnasier med faglige oplæg

DTU har skudt en ny besøgsordning i gang, hvor de ph.d.-studerende tager på besøg på de gymnasiale uddannelsesinstitutioner i hele landet. Med sig bringer de stor begejstring for deres fag og en fortælling om, hvordan deres forskning bidrager til at realisere FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

De ph.d.-studerende bliver klædt på til formidlingsopgaven ved at gennemføre et kursus i bæredygtighedsvurdering og populærvidenskabelig formidling. Da kurset er undervejs netop nu, vil et nyt hold ph.d.-studerende være klar til at formidle deres forskning fra starten af det nye år. Vi offentliggør i januar 2020 en liste over de ph.d.-besøg, gymnasierne kan booke her på DTU’s hjemmeside. Læs mere om besøgsordningen og hvordan du booker en ph.d.-studerende her.    

I efteråret 2019 har de første ph.d.-studerende besøgt en række gymnasier landet over. Både lærere, elever og ph.d.-studerende melder positivt tilbage om gode, fagligt inspirerende oplevelser.

Læs med om, da Cecilie Knudsen besøgte Rødovre Gymnasium og gjorde to klasser i bioteknologi klogere på diagnosticering af slangebid. Læs reportagen ”Unge forskere gør gymnasieelever klogere på bæredygtighed” her.