Unge Forskere 2018 - ©Astra - Foto: Jakob Vind

Lonnie Moldt Jørgensen
Kommunikationsmedarbejder
DTU Kemiteknik
Ønsker jeres gymnasium at gøre en ekstra indsats for STEM-fagene? Bliv Årets Forskerskole og vind 100.000 kr. til formålet.

Hempel-DTU anerkender hvert år to almene eller tekniske gymnasier - et vest og et øst for Storebælt - som gerne vil gøre en særlig indsats for at styrke undervisningen i STEM-fagene.

Prisen har til formål at understøtte, eller kickstarte, en ny indsats. Præmien består derfor af en check på 50.000 kr. til et apparatur, et varigt kunstværk eller lignende til gymnasiet og 50.000 kr. til afholdelse af et event på gymnasiet.

Vinderen udvælges af en jury fra Hempel-DTU og bliver annonceret i forbindelse med Unge Forskere-finalen i Lokomotivværkstedet, København.

Nominér dit gymnasium

For at være med i konkurrencen skal rektor indstille skolen til prisen. Dette gøres ved at sende en e-mail til info@ungeforskere.dk med beskrivelse af gymnasiets aktiviteter eller vision for:

• Hvordan I ønsker at skabe øget fokus på STEM-fagene og STEM i undervisningen
  • Hvordan I vil arbejde med at understøtte talenter med fokus på STEM
  • Hvordan I vil udvikle konkrete STEM- understøttende aktiviteter/ events og lignende

Desuden skal I have projekter med i Unge Forskere, og det forventes, at Unge Forskere eller lignende talentprogrammer er en del af jeres vision for at styrke undervisningen i STEM-fagene.

Nominer senest d. 25. marts 2020 kl. 12.00