Få besøg af en Ph.d fra DTU

Flere ph.d.-studerende glæder sig til at besøge danske gymnasier og fortælle om deres forskning i en bæredygtig kontekst

onsdag 29 jan 20

Taja Andersen Brenneche
Kommunikationsmedarbejder
AKM

DTU tilbyder hele landets gymnasier at booke en ph.d.-studerende til at fortælle om sin forskning i en ramme af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling

Tilbuddet er ganske gratis, og hjemmesiden er netop opdateret i januar 2020 med nye faglige oplæg. Listen over oplæg bliver løbende opdateret.

Målgruppen for ph.d.-besøgene er alle jer på de gymnasiale uddannelser, der ønsker at inspirere jeres elever med naturvidenskabelig forskning og konkrete eksempler på teknologier, der kan medvirke til at imødekomme FN’s verdensmål. Da de ph.d.-studerende også vil fortælle om deres egen rejse fra gymnasiealder til ph.d.-studerende, kan besøgene også have elementer af karrierelæring.

Tag et kig på oversigten her og se, om der er et oplæg, du vil tilbyde dine elever.