Tag til Online Åbent Hus og bliv klogere på DTU

onsdag 28 apr 21

Kontakt

Christina Madvig Christensen
specialkonsulent, cand. scient.
AKM
45 25 78 31
DTU holder Online Åbent Hus den 25. maj og 29. juni - begge dage kl. 17.30 - 20.30.

Er du interesseret i en uddannelse på DTU - men er du endnu ikke sikker? Så kom til Online Åbent Hus og få input til dit studievalg.

Online Åbent Hus byder på:
  • Introduktion til uddannelserne på DTU: Hør en studievejleder fortælle om hvad ingeniører laver og om opbygningen af uddannelserne på DTU.
  • Mød studerende og bliv klogere på uddannelser og studiemiljø: Studerende fra alle uddannelsesretninger vil fortælle og besvare spørgsmål om projekter, arbejdsform, dagligdag, studieliv og meget andet, der vil give dig en fornemmelse af atmosfæren på studiet.
  • Stil spørgsmål til studievejledningen: Studievejledningen tilbyder 1:1 vejledning til dig, der har spørgsmål om fx optagelse og regler.
  • Bliv klogere på dit studievalg: Hør studerende fra DTU fortælle om de overvejelser, de havde op til deres eget studievalg.
Tilmelding og mere info

aabenthus.dtu.dk kan du tilmelde dig Online Åbent Hus. Du kan også se videoer, hvor studielederne præsenterer de 37 uddannelsesretninger på DTU, høre studerende fortælle om bl.a. projektarbejde og udlandsophold, og finde en masse anden information, der klæder dig bedst muligt på til Online Åbent Hus - og til dit studievalg.