Girls Day In Science 2021

Girls' Day In Science 2021 på DTU

torsdag 10 jun 21
|

Kontakt

Andreas Ussingø
Kommunikationsmedarbejder
AKM
45 25 78 07

DTU inviterer gymnasiepiger indenfor til Girls’ Day In Science på Lyngby og Ballerup Campus onsdag den 6. oktober fra kl. 9-15.

Teknologi for mennesker

På Lyngby Campus inviterer vi indenfor til en inspirerende dag med nogle af kvinderne på DTU. Vi håber, at de unge kvinder vil gå derfra lidt klogere på, hvordan de selv kan være med til at udvikle teknologi, som gør en forskel. På dagen skal pigerne deltage i én af i alt 11 workshops, hvor de selv kan vælge den workshop, de har størst interesse for.

Læs mere om Girls' Day In Science på Lyngby Campus her. 

 

Fra genbrugsplast til Mars

På Ballerup Campus kommer de unge kvinder med på en rejse indenfor prototyping, hvor de i sidste ende skal bruge genbrugsplast til at fremstille en prototype af en ting, der kan anvendes på Mars. De bliver undervist i prototyping og kommer på rundtur i vores laboratorier, inden de skal lave en prototype af deres egen Spork – en sammensmeltning af bestik, der skal spare plads på rumfærgen. Endelig vil studerende fra DTU fortælle om deres arbejde med at lave prototyper til Mars.

 

Læs mere om Girls' Day In Science på Ballerup Campus her.

 

Girls’ Day in Science arrangeres af Tektanken

Det er Danmarks største portal for skole-virksomhedssamarbejde, Tektanken, der arrangerer Girls’ Day in Science. Læs mere om de mange forskellige arrangementer i forb. m. Girls' Day In Science på www.tektanken.dk.