DTU inviterer lokale børn og unge til sommeruniversitet i sommerferien – i H.C. Ørsteds fodspor

torsdag 25 jun 20

Børn og unge fra Lyngby-Taarbæk Kommune kan bruge sommerferien på at blive klogere på naturvidenskabens forunderlige verden

Sjove aktiviteter og øvelser med bl.a. robotter, grøn energi, programmering og iværksætteri er på programmet på DTU hen over sommeren.

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) har erfaring med at tilbyde aktiviteter til skolebørn, det gælder både elever i grundskolen og på gymnasieniveau. I sommeren 2020 iværksættes et særligt initiativ for børn og unge i kommunen med spændende oplevelser og muligheder for at deltage i lærerige workshops, camps samt eksperimentelle forsøg.

I løbet af 2020 står DTU i spidsen for HCØ2020 - en landsdækkende fejring af 200-året for den danske fysiker H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen. DTU står solidt plantet på skuldrene af H.C. Ørsted, da han tilbage i 1829 grundlagde, det vi i dag kender som DTU.

Helt i H.C. Ørsteds ånd vil DTU hen over sommeren være med til at udbrede kendskabet og interessen for naturvidenskab til interesserede børn og unge i kommunen. Universitetet inviterer til sjove og lærerige forløb og aktiviteter, der også kan give faglig opdatering og ny læring for børnene, som under Corona-perioden måske har oplevet mindre undervisning og tid sammen med deres lærere. Man behøver ikke have forudgående kendskab til emnerne for at deltage, da der vil være instruktion og vejledning undervejs ved alle forløb.

Læs mere og tilmeld jer her: https://www.tilmeld.dk/dtusommeruniversitet

Bemærk, at arrangementet er forbeholdt børn og unge i Lyngby-Taarbæk Kommune.