Efter sommerferien kan gymnasier igen få besøg af en ph.d.-studerende fra DTU

torsdag 25 jun 20
|

Corona-nedlukning har sat DTU’s besøgsordning på pause, men efter sommerferien er flere ph.d.-studerende parat til at besøge gymnasier i hele landet – måske virtuelt

I løbet af skoleåret har vi på DTU udviklet og testet en ny besøgsordning, hvor et udvalg af DTU’s ph.d.-studerende tager rundt på landets gymnasier med et oplæg om deres forskningsområde.

De ph.d.-studerende har været på kursus og lært at formidle og bæredygtighedsvurdere deres forskning. Mange af de faglige oplæg vil derfor have en iboende fortælling om bæredygtighed, og hvordan teknologi kan bidrage til at imødekomme FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Udbuddet af faglige oplæg vil løbende variere, så følg med på hjemmesiden for besøgsordningen.

Straks efter sommerferien kommer der nye oplæg i kataloget. Tøv ikke med at skrive, hvis du allerede nu ved, at du gerne vil have et besøg, men ikke kender detaljerne endnu. Vi hjælper gerne med at finde en løsning der passer til jeres behov.

Corona-nedlukningen har gjort os alle bedre til digitale virkemidler – derfor vil en del af ph.d.-oplæggene også blive udbudt som et virtuelt besøg via Zoom. Det vil fremgå af kataloget, om man kan booke et virtuelt ph.d.-besøg.