SRP-øvelser på DTU - forår 2022

mandag 29 nov 21

Kontakt

Christina Madvig Christensen
specialkonsulent, cand. scient.
AKM
45 25 78 31
DTU åbner endnu engang dørene i februar og marts og tilbyder gymnasieelever en mulighed for at gennemføre øvelser, de kan bruge i deres SRP.

Underviser du i 3.g? Og har du elever, der har ben i næsen og lyst til at arbejde eksperimentelt et andet sted end på gymnasiet? Så kan du fortælle dem om muligheden for at udføre SRP-øvelser i laboratorierne på DTU.

DTU tilbyder tæt på 20 forskellige øvelser. Ved øvelserne har eleven fokus på sin egen SRP, samtidigt med at der arbejdes sammen med andre elever. Eleverne benytter sig af professionelt udstyr, og vejlederne er forskere eller studerende fra DTU, som har lyst til at dele helt ny viden inden for det område, som øvelsen handler om. Øvelserne strækker sig over én eller to dage. 

SRP-øvelserne er planlagt til at blive afholdt med fysisk fremmøde på DTU, og DTU følger myndighedernes retningslinjer med henblik på at minimere smitterisikoen vedr. corona. 

Klik her for at få overblik over mulighederne for SRP-øvelser i foråret 2021. Tilmelding åbner mandag den 3. januar 2020 kl. 7.00.

Vil du gøre dine elever opmærksomme på muligheden for at lave en SRP-øvelse på DTU? Brug gerne vedlagte materiale.

  • Facebook-venlig illustration - kan bruges, hvis du vil dele tilbuddet om SRP-øvelser på gymnasiets Facebookside.
  • Printvenlig pdf - kan deles med eleverne fx på Facebook eller printes og hænges op i faglokalet.