Tjek beskeder fra DTU og fra dine undervisere

Som studerende på DTU modtager du beskeder fra DTU på din studentermail. Beskeder fra dine undervisere om dine kurser kan du finde i DTU Learn. Du skal også holde øje med studiemeddelelser og nyheder på DTU's intranet, DTU Inside.

Tjek din studentermail

Alle studerende på DTU har en studentermail med adressen:
s[studienummer]@student.dtu.dk – f.eks.: s119999@student.dtu.dk

Når DTU sender dig mails, er det altid til din studentermail. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med, hvad der kommer af beskeder her.

Har du selv brug for at kontakte DTU, er det også via din studentermail, du skal gøre det – lige med undtagelse af, hvis du kontakter Studievejledningen. Her må du nemlig godt være anonym.

Du får adgang til din studentermail via værktøjskassen på DTU Inside (log på med dit DTU-password)

Tjek beskeder fra dine undervisere på DTU Learn

Kursusrelateret kommunikation mellem underviser og dig som studerende foregår primært på DTU Learn, learn.inside.dtu.dk. Du finder også materiale til dine kurser på DTU Learn.

Tjek studiemeddelelser og nyheder på DTU Inside

DTU Inside, inside.dtu.dk, er et fælles intranet for hele DTU. Her får du adgang til informationer og nyheder på tværs af DTU. Du logger på DTU Inside med dit DTU-password.

På DTU Inside kommer der også studiemeddelelser fra Afdelingen for Uddannelse og Studerende. Studiemeddelelser er vigtige beskeder om dit studie, og du er selv ansvarlig for at holde dig opdateret med deres indhold.

Læs mere om studiemeddelelser (log på med dit DTU-password)