Velkomstdag og introforløb

På velkomstdagen møder du dine medstuderende, ser campus og bliver introduceret til din studieretning. Efter velkomstdagen har du mulighed for at deltage i et af vores fire introforløb.

Har du symptomer på covid-19, skal du ikke møde på DTU, men blive hjemme. Symptomer kan være tør hoste, feber, vejrtrækningsbesvær, hovedpine, muskelømhed og ondt i halsen. Bliv også hjemme, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er syg.

Velkomstdag

Tirsdag den 25. januar 2022 kl. 9-16 er der velkomstdag for alle nyoptagne studerende. Velkomstdagen har til formål at introducere dig til campus, din studieretning og dine medstuderende.

I løbet af dagen er der en masse sjove, faglige og sociale aktiviteter, hvor du kommer til at samarbejde, tænke kreativt og lære dine medstuderende bedre at kende.

Alle nye studerende bliver budt officielt velkommen til DTU af rektor Anders Bjarklev, bachelordekan Lars Christoffersen og formand for Polyteknisk Forening Andreas Baltzer Skov.

Velkomstdagen er arrangeret i samarbejde mellem DTU og DTU's studenterforening Polyteknisk Forening (PF). Du kan læse mere om dagens program i det velkomstmateriale, du modtager fra PF pr. mail. Du kan også finde information om velkomstdagen på PF's hjemmeside.

Introforløb

I forlængelse af velkomstdagen afholder PF introforløb.

Introforløbet giver dig mulighed for at møde nye studerende fra din egen studieretning samt nye studerende fra andre studieretninger. Det indeholder en kombination af faglige og sociale aktiviteter, som har til formål at give dig den bedste introduktion til dit studie og dine nye studiekammerater. 

Du kan læse mere om introforløbet, og hvordan du tilmelder dig, i det velkomstmateriale, du modtager fra PF pr. mail. Du kan også finde informationen på PF's hjemmeside.