DTU Karrierecenter

DTU Karrierecenter kan hjælpe dig med at få en god overgang fra studier til arbejdsmarkedet. Vi tilbyder blandt andet workshops, netværksarrangementer og muligheden for at droppe ind og få feedback på jobsøgningsmateriale.

Workshops

Du kan deltage på workshops om f.eks. CV og ansøgning, forberedelse til jobsamtale og praktiksøgning. Workshoppen vil introducere dig for teknikker, brugbare værktøjer og praktiske råd, som du straks kan benytte dig af. (Se venligst datoer og tidspunkter for kommende arrangementer på DTU Inside – det kræver login).

Netværksarrangementer med virksomheder

Få kontakt med relevante virksomheder til vores netværksarrangementer, hvor ingeniører fra forskellige virksomheder kommer og fortæller om deres oplevelser og karriererejse. Du får muligheden for at stille spørgsmål, afklare jobmål og få indsigt i forskellige karriereveje.

DTU Karrierecenter arrangerer hvert efterår DTU CareerWeek – en uge, der er proppet med virksomhedspræsentationer om deres respektive rekrutteringsprocesser samt gode råd til studerende, der ønsker at søge job i deres virksomheder.

Drop-ind CV-feedback

Vi tilbyder pt. online feedbacksessioner, og du er meget velkommen til at booke en session på Inside til feedback på dit CV eller din ansøgning.

Kontakt

DTU Karrierecenter
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Englunds Vej 1, Bygning 101, indgang D (i biblioteket)
2800 Kgs. Lyngby

Email: karriere@dtu.dk

Tlf.: +45 4525 0505

NB! Grundet coronavirus har DTU Karrierecenter lukket for telefoniske og personlige henvendelser. Vi opfordrer dig til at skrive os en mail i stedet. Vi beklager ulejligheden.