Brug for faglige input?

Hvis du står bag planlægning af et kursus for gymnasielærere og brug for foredragdragsholdere, workshops, laboratoriefaciliteter eller andet, så kan DTU måske være det du står og mangler.

Den gode ide
Når du planlægger faglige aktiviteter i forbindelse med efteruddannelse af lærere, kan du have mange ideer på tegnebrættet. Nogle ideer er vilde og kræver ekstra ressourcer for at de kan blive ført ud i livet. Andre ideer er lettere at realiserer. Fælles for dine ideer er at de har et fagligt indhold, at de skal udfordre og udvikle lærerne og at de skal kunne omsættes til konkrete undervisningsemner på skolen eller gymnasiet.

DTU som medspiller
DTU har en lang tradition for at byde ind som sparringspartner i planlægningen af disse helt særlige faglige aktiviteter. Står du med en ide eller har du brug for hjælp til at lægge et program, så tag DTU med på råd. Vi har mange forskere, som til dagligt underviser de studerende på DTU, indgår i samarbejder med virksomheder og, ikke mindst, er specialister inden for et ganske særligt felt. Med disse erfaringer i bagagen, kan DTU måske hjælpe dig med at gøre din ide til virkelighed - og give dig de faglige input som du har brug for.

Find den rette kontakt
DTU har mange institutter og center, som du kan finde under Forskning. Her kan du læse om de forskningsområder, som de enkelte institutter arbejder med, og du kan finde kontaktinformationer. Det er også her, at du får et overblik over hvilke forskningsområder, der arbejdes med på DTU, og måske har DTU specialister på lige præcis det område som du har i tankerne.

Måske har du en bestemt person i tankerne, det kan være en du har mødt når du har taget dine elever med til øvelser og foredrag på DTU, det kan være en du har læst om i magasinet Dynamo eller det kan være en du kender fra den offentlige debat.

Endeligt er du velkommen til at kontakte os per mail på gymnasierogskoler@adm.dtu.dk eller telefon 4525 7676, for at få hjælp med at planlægge din aktivitet