Mikkel Sørensen

Mikkel Sørensen

Chef for DTU Skylab

Afdeling for Innovation og Sektorudvikling

DTU Skylab alle ansatte

Danmarks Tekniske Universitet

Diplomvej

Bygning 373A

Mobil
E-mail misoe@dtu.dk
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2017
05 MAJ

Studerende på svovljagt med sorte bokse og droner

Seks hold ingeniørstuderende fremviser ambitiøse og innovative ideer til reduktion af svovl i røgen fra de store skibes skorstene.

31 MAR

Tech-entreprenørernes legeplads bliver tredoblet

Den A.P. Møllerske Støttefond har doneret 80 mio. kr. til en markant udvidelse af DTU Skylab. Visionen er at skabe en samlende hub i verdensklasse for teknologibaseret innovation.

2014
12 SEP

Med himlen som overligger

DTU’s flagskib for innovation og entreprenørskab, DTU Skylab, åbnede torsdag d. 11. september dørene med et brag. Over 300 personer deltog i den festlige åbning i den 1550 kvm store bygning, der skal fungere som et samlingspunkt for entreprenante studerende og alt innovationsrelateret på DTU.

08 SEP

Nu åbner Danmarks største legeplads for unge tech-entreprenører

DTU Skylab er stedet for entreprenante studerende, som enten pusler med ideen om egen startup, har brug for at lave en prototype eller leder efter sparring og idéer til et nyt projekt. DTU har skudt 25 mio. kr. ind i helt nye faciliteter, som skal danne rammen om fremtidens startups.

2013
25 JUN

DTU innovatorium officielt åbnet

Handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr har officielt åbnet DTU Innovatorium, og hun opfordrer de studerende til at bruge værkstedet i stor stil, for der er efterspørgsel efter både danskere og danske idéer i udlandet, fortæller hun.