Technologist 12, april 2017

Nyt Technologist om startup-miljøet i Europa

Det nye nummer af DTU’s internationale magasin sætter det europæiske startup-miljø under lup. 

I det nye nummer kommer en række europæiske eksperter med deres bud på, hvad der skal til for at undgå, at amerikanske gigantvirksomheder opkøber europæiske succes-startups, netop når de er klar til økonomisk succes og til at skabe arbejdspladser. Der foregår nemlig et veritabelt ’brain drain’, når f.eks. Apple, Google og Facebook står klar til at investere i små tech-virksomheder, som europæiske skatteydere via innovations- og entreprenørskabsprogrammer og -støtte været med til at skabe. Et eksempel er DeepMind Technologies, som er verdensførende inden for kunstig intelligens. Den engelske virksomhed blev i 2014 købt af Google for en halv milliard dollars.

Læs hele featuren på Technologist’s website.

Magasinets anden store feature handler om lyd set fra et teknologisk perspektiv. Her kan du bl.a. læse om lydarkitekturen og teknologien bag akustikken i Hamburgs nye Elbphilharmonie. Og blive opdateret på den nyeste viden inden for hørelse og på, hvordan høreapparaterne bliver intelligente.

Derudover er der som sædvanlig masser af andet interessant læsestof i Technologist – fra de ultrakorte tech-nyheder til dybdegående artikler og flotte infografikker.

Læs Technologist på technologist.eu, hvor artiklerne løbende bliver publiceret sammen med andre interessante nyheder fra teknologiens verden. Eller bestil et abonnement på papirversionen på magasinets hjemmeside.