Samarbejde

Samarbejde mellem virksomheder og DTU

Samarbejde

På DTU samarbejder vi med myndigheder og erhvervsliv om at udvikle bæredygtige idéer, der skaber arbejdspladser og nye muligheder.

Samarbejde med forskere

Har din virksomhed brug for hjælp til at udvikle nye produkter, optimere produktionen, eller få udført en videnskabelig undersøgelse?

Læs om de forskellige rammer og vilkår for samarbejdet.

Samarbejde med studerende

Skal din virksomhed bruge en ingeniørstuderende til en stilling eller et projekt, eller vil du gerne brande din virksomhed over for studerende på DTU?

Sådan kommer du i kontakt med DTU's studerende.

Samarbejde med myndighed

Hvis myndigheder har brug for forskningsbaseret rådgivning, kan DTU tilbyde en bred vifte af ydelser og modeller for samarbejde.

Læs om forskningsbaseret rådgivning til myndigheder.

Adgang til faciliteter

Virksomheder kan få adgang til forskningsfaciliteter, hvor de i samarbejde med forskere og studerende kan udvikle innovative løsninger på tekniske udfordringer.

Læs om adgang til faciliteterne, vilkår og muligheder her.

DTU Industrial Partnerships - Business as unusual

Få hjælp til at finde vej til de rigtige mennesker på DTU. DTU Industrial Partnerships formidler kontakten mellem erhvervsliv og universitet.

Læs mere om samarbejdsmulighederne og udforsk hvordan DTU kan hjælpe din virksomhed.

Case: Startup-virksomheden Spraino samarbejder med DTU

”Innovation er en del af vores DNA hos FOSS, og nye idéer trives vældig godt i et læringsmiljø, hvor man kan sparre, udfordre og udvikle sammen. Stærke og strategiske samarbejder med innovative institutioner såsom DTU er helt sikkert en katalysator for nyudvikling her hos FOSS, og det håber jeg også, det er for vores partner.”

Tommy Bysted, udviklingsdirektør i FOSS