Samarbejde med studerende

Der er forskellige muligheder for at indgå samarbejde med de studerende på DTU. Hvad enten det drejer sig om et projekt eller en stilling, eller I vil brande jeres virksomhed over for studerende på DTU, så kan vi hjælpe.

Ingeniører fra DTU er eftertragtede, så det er en god investering at spotte talenter og samarbejde med studerende, allerede inden deres studier er afsluttet. På den måde optimerer I jeres chancer for at få fingrene i de allerbedste ingeniører, og samtidig får jeres virksomhed adgang til den nyeste, forskningsbaserede viden. Derudover får I medarbejdere med en innovativ, løsningsorienteret tilgang til udfordringer og arbejdsgange samt masser af gejst og energi, der alt sammen kan bidrage til værdiskabelse i virksomheden.

DTU Karrierecenter kan hjælpe dig

Vil du gerne samarbejde med ingeniørstuderende eller på anden måde komme i dialog med dem? Så kontakt DTU Karrierecenter. Karrierecentret formidler fagligt relevante aktiviteter, netværksarrangementer, events og tilbud til de studerende på DTU, og vi kan vejlede dig og din virksomhed i hvilke af DTU's aktiviteter, som passer til netop jeres behov.

Mød de studerende

Vil I synliggøre jeres virksomhed overfor DTU’s ingeniørstuderende og rekruttere til praktik, studiejob, fuldtidsjob eller spændende projekter, kan I publicere opslag til vores studerende inde på DTU Career Hub.

Man kan også komme ud og stå på campus for at uddele flyers, informere om karrieretilbud, afholde konkurrencer eller andet. Det er gratis at besøge DTU, men det kræver, at I på forhånd har lavet en aftale med Karrierecenteret.

I Karrierecenteret er vi altid åbne for gode forslag til karriererelaterede aktiviteter. Har du sådanne eller vil du i kontakt med os omkring ovenstående muligheder, så kontakt os på karriere@dtu.dk.

DTU CareerWeek

DTU Karrierecenter arrangerer hvert efterår DTU CareerWeek. Her har I som virksomhed mulighed for at møde de studerende og give gode råd til dem, der ønsker at søge job i netop jeres virksomhed. Career Week er et af årets helt store højdepunkter for de studerende, hvor de ser frem til at møde særligt spændende virksomheder med relevans for ingeniører. 

Meld din virksomhed på invitationslisten til Career Week 2024 her.

Bliv Talent Partner på DTU

Som Talent Partner får I året rundt adgang til netværksevents og faglige aktiviteter, der bringer jer tættere på DTU’s studerende, f.eks. karriereaftener, faglige workshops, projektsamarbejder med de studerende og ved at bidrage til undervisningen på DTU som gæsteforelæser.

Læs mere om muligheden for at blive Talent Partner på DTU. I er også velkomne til at kontakte partnerskabsansvarlig Jakob Høgh Sørensen på jhoso@dtu.dk eller telefon +45 4525 1193 med spørgsmål eller lignende.

Vi ser frem til at rådgive jer og hjælpe jer med at skabe kontakt til vores dygtige ingeniørstuderende.

Team at DTU Career Center
Medarbejderne i DTU Karrierecenter

Lyngby Campus
Anker Engelunds Vej 1
2800 Kgs. Lyngby

Åbent for personlige henvendelser: mandage kl. 12-14

Ballerup Campus
Lautrupvang 15
2750 Ballerup

Åbent for personlige henvendelser fra d. 30. august: onsdage kl. 12-14

E-mail: karriere@dtu.dk
Tlf.: 45 25 05 05