Rekruttering og branding

Er du på jagt efter talenter til konkrete studiejobs eller praktik- og projektforløb? Eller ønsker du at være synlig, tilgængelig for dialog og i øjenhøjde med DTU’s studerende ved at besøge campus, deltage i events og stille cases til rådighed?

DTU Talent Partner
Som fast Talent Partner på DTU kommer du tættere på vores studerende gennem eksklusiv adgang til netværkevents, faglige aktiviteter og meget andet hele året rundt.

DTU Jobbank
Indryk jobopslag henvendt til studerende, nyuddannede eller erfarne ingeniører fra DTU (mulighed for både gratis opslag og særlig promovering mod betaling). 

DTU Praktik- og projektbank
Rekrutter blandt DTU's studerende, når du skal have løst en faglig problemstilling eller ansætte din næste diplomingeniørpraktikant.

DSE Messe
Klassisk messe på Lyngby Campus med ca. 10.000 deltagende studerende og 170 stande til virksomheder og foreninger. Messen er en unik mulighed for at skabe opmærksomhed om virksomhedens produkter og brand samt  rekruttere relevante studerende til projekter, praktik og jobs.

DTU CareerWeek
Deltag med et oplæg om, hvordan I rekrutterer i jeres virksomhed, og hvad de studerende skal være opmærksomme på, hvis de drømmer om en karriere hos jer. Ugen indeholder desuden en markedsevent om graduate programmer og en markedsevent målrettet små/mellemstore virksomheder.

Innovation Pilot
Stil cases til rådighed for diplomingeniørstuderende, der på dette obligatoriske kursus arbejder tværfagligt og innovativt.

Erhvervskandidat
Ansæt en ingeniørstuderende, der gennemfører en kandidatuddannelse på deltid sideløbende med sit arbejde.

Oi-X
Bring din virksomheds problemstilling i spil i en konkurrence, hvor studerende i teams og med sparring fra jer i to uger arbejder innovativt med jeres case. 

Grøn Dyst
Studenterkonference med fokus på bæredygtighed, miljø- og klimateknologi. Få indblik i studerendes visioner og projekter ved at deltage i dommerpanelerne.

Blue Dot
Støt med materialer, know-how og vejledning, når studerende arbejder tværfagligt med konkrete ingeniørproblematikker. Projekternes problemstillinger ændres løbende.

Smart Campus
Studerende, forskere, virksomheder og kommuner kan bruge campus Lyngby, Ballerup og Risø som et living lab for test af smart city-teknologier i det fysiske miljø. 

Plakater på campus
Det er muligt at få ophængt plakater i A3-størrelse på Campus