Om DTU

Studiemiljø

Et teknisk eliteuniversitet

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Vi er Danmarks største ingeniøruddannelsessted, og vi arbejder hver dag med uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til vækst og velfærd.

Læs mere om DTU
Find dit næste job på DTU

Job og karriere

DTU tilbyder spændende udfordringer, uanset om du søger ansættelse som videnskabelig medarbejder eller inden for det teknisk/administrative område. På DTU er der stor fleksibilitet i jobbet, handlerum til udvikling og frihed under ansvar. 
Job og Karriere
Photo: Vibeke Hempler

Find vej

DTU er repræsenteret i hele Danmark via sine institutter og forskningscentre. Hovedadressen er DTU Lyngby Campus 10 kilometer fra København. DTU har også campusområder i bl.a. Ballerup og på Risø.
Find vej til DTU
Trappe
DTU er et teknisk eliteuniversitet, der kan måle sig med verdens førende tekniske universiteter. Her kan du se DTU's placering på de internationale ranglister.
DTU investerer i disse år 5 mia. kroner i mere end 20 byggeprojekter, som skal skabe endnu bedre rammer for universitetets aktiviteter.

DTU's historie

Kunst i bygning 101, Lyngby Campus

Arkitektur og kunst på DTU

Bygn. 373 - Skylab. Foto: Stamers Kontor
Book en rundvisning, eller tag selv en tur rundt blandt kunstværker og arkitektur på DTU Lyngby Campus.