Rikke Andersen

Rikke Andersen

Seniorforsker

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Helhedsvurderinger

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 201, rum 106

2800 Kgs. Lyngby

Mobil
Fax 35 88 71 19
E-mail rian@food.dtu.dk
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Nyheder
LoadingText

DTU Nyheder

2020
Planter der vokser i et robotiseret GrowBot mini-drivhus. Foto: Daniel Vorting
25 NOV

Flere skoleelever skal dyrke grønt via computeren

Skoleelever overalt i Danmark vil få mulighed for at dyrke afgrøder som basilikum og salat i en såkaldt GrowBot ved hjælp af en computer i et nyt læringsunivers, der går på tværs af folkeskolens naturvidenskabelige fag.

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner Fødevareteknologi
2019
Image: DTU
02 OKT

Hør om brug af blockchain indenfor fødevarer på topmøde

Nordens største universitetsdrevne teknologi-topmøde sætter i oktober 2019 bl.a. fokus på, hvordan blockchain kan øge fødevarers sporbarhed og forhindre plagiering. Interesserede kan også høre, hvordan computere skal give skolebørn sundere spisevaner.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Ernæring og kostvaner
2015
Foto: Tobias Eskildsen
20 NOV

Legater til forskning i D-vitaminmangel, bakterie-DNA og nano-guld

Tre forskere på DTU får legater til at indkøbe nye instrumenter og maskiner, som kan løfte deres forskning. Legaterne er uddelt af Direktør dr. Techn. A.N. Neergaards og Hustrus Fond.

Bakterier og mikroorganismer Kemi Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
2012
Invitation til møde om kaffe, sundhed og sygdom
09 OKT

Invitation til møde om kaffe, sundhed og sygdom

Dansk Selskab for Ernæringsforskning inviterer til møde den 30. oktober 2012 om danskernes kaffeforbrug, kaffens indholdsstoffer og påvirkning af sundhed og sygdom. Postdoc Vibeke Kildegaard Knudsen fra DTU Fødevareinstituttet bidrager med et oplæg om danskernes kaffeforbrug.

Ernæring og kostvaner