Paul Fischer

Paul Fischer

Lektor, sektionsleder

DTU COMPUTE
Institut for Matematik og Computer Science

Danmarks Tekniske Universitet

Richard Petersens Plads

Bygning 322, rum 013

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Fax 45 93 00 74
E-mail pafi@dtu.dk
ORCID 0000-0003-3296-5301
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Kurser
CV
Loading

Profil

Paul Fischer

 

Paul Fischer arbejder med udvikling og analyse af algoritmer, dvs. med at modellere og løse problemer ved hjælp af en computer. Det drejer sig om udviklingen af metoder, der er effektive med hensyn til resourcer som tid og hukommelse. Udover det skal det bevises at metoderne løser problemet på en korrekt måde. Desværre findes der mange reelle problemer, som ikke kan løses optimalt inden for acceptabl tid. Her er opgaven at identificere den slags problemer og at udvikle metoder, som finder en løsning, der ligger tæt på den optimale. Paul Fischer undesøger spørgsmål inden for områderne maskinel indlæring, biologi og statistik. Han underviser i algoritmik og programmering af grafiske grænseflæder.

Paul Fischer modtog sin MSc og PhD fra Univeristet i Bielefeld, Tyskland. Han har været ansat på Cornell Universitet i USA og på universiterne i Dortmund og Paderborn i Tyskland. Siden 2002 har han været lektor på  DTU Compute.

Paul Fischer har organiseret en række konferencer og workshops. Han har publiceret bøger om Machine Learning og programmering af grafiske grænseflæder.