Applied AI Lunch Talk

Tilmeld

Applied AI Lunch Talk

Hvornår

18. apr 12:00 - 13:00

Hvor

DTU Skylab Auditorium and online

Foredrag

Applied AI Lunch Talk

Lunch Talks er, hvor industrien møder akademia omkring temaerne Samfund, Teknologi og Forretning.

Applied AI Lunch Talk

Talk 1:

Opbygning af en lokal digital tvilling i by-skala til fremtiden af offentligt rum med AI

AI og Smart Cities er et hot emne for udviklere, regeringer, borgere og organisationer, men hvordan realiserer vi konceptet om en AI-drevet Smart City i virkeligheden? Hvordan matcher vi borgernes behov med teknologi og sikrer, at vi udvikler på en sikker, etisk måde, og at AI-processer er godt beskrevne, gennemsigtige og har forretningsværdi? I dette foredrag vil Ben forklare komponenterne, værdiskabelsen, udfordringerne og fremtiden for den Lokale Digitale Tvilling i bymålestok drevet af AI.

Taler: Ben Cahill, Innovationschef hos DOLL Living Lab

Ben Cahill er innovationschef hos DOLL Living Lab, Europas største udendørs Living Lab, under bannermærket We Build Denmark, den nationale klyngeorganisation for Byggeri og Infrastruktur. Ben har baggrund i indflydelsesrig højteknologisk forskning og er i øjeblikket engageret i udviklingen af en Lokal Digital Tvilling i bymålestok.

Ben Cahill | LinkedIn

Talk 2:

Styrkelse af AI-løsninger med syntetiske data

Mens computer vision-applikationer er almindelige på tværs af brancher, kan træning af tilpassede AI-modeller være udfordrende. Processen med at træne disse modeller er ikke kun omkostningsfuld, men kræver også betydelige mængder data. For at imødekomme disse AI-begrænsninger og forstærke værdien af AI-applikationer bør virksomheder dreje sig mod syntetiske data. Gartner forudsiger, at inden 2030 vil størstedelen af de data, der udnyttes i AI, være syntetiske: kunstigt genereret ved hjælp af regler, statistiske modeller, simulationer eller andre teknikker. Deltag i en inspirerende session om syntetiske data og hvordan det anvendes på tværs af brancher.

Taler: Sherry List, Medstifter og CEO af SyntheticAIdata og Senior Program Manager hos Microsoft

Sherry bringer omfattende erfaring fra sit arbejde i forskellige stillinger inden for tech-branchen i over to årtier. Hun har været tilknyttet en bred vifte af virksomheder, fra spirende startups til tech-giganter som Microsoft.

Udover sit daglige job er hun formand for bestyrelsen hos Hack Your Future Copenhagen, en non-profit organisation, der støtter udsatte grupper i Danmark ved at give dem de nødvendige færdigheder til at blive webudviklere. Hun er også medstifter af konferencer som ngVikings og ngSpain samt nogle meetup-grupper såsom ngCopenhagen, Women Techmakers Denmark og ForDevs. Hun elsker dyr og støtter forskellige non-profit organisationer for dyrebeskyttelse.

Sherry List | LinkedIn

Deltag fysisk eller deltag online.

Se tidligere foredrag

Find alle tidligere foredrag her.