Innovation

Mellem forskning og forretning er der fem nødder at knække

Et godt samspil mellem forskning og erhvervsliv skaber flere startups, der har afsæt i forskning og teknologi. Nøglen er åbenhed og samarbejde, viser nyt studie. Og så er der fem nødder, der skal knækkes.

Maria Theresa Norn
Seniorforsker Maria Theresa Norn fra DTU Entrepreneurship har undersøgt effekten af Open Entrepreneurship. Foto: Kaare Smith
Open Entrepreneurship blev etableret i 2017 som et pilotprojekt på fire danske universiteter med støtte fra Industriens Fond. Nu er alle danske universiteter kommet med, og i 2023 forventes Open Entrepreneurship at være en uundværlig del af den innovative og værdiskabende fødekæde mellem forskning og virksomheder. Der er særlig fokus på kommercialisering af forskning til at løfte samfundsudfordringer inden for klima og miljø, sundhed, digitalisering.

Kontakt

Maria Theresa Norn

Maria Theresa Norn Associate Professor, Head of Scientific Advice Center for Entrepreneurskab i Teknologi