Ansøgningsvilkår

Vilkår for anvendelse
Personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og kun til brug for DTU’s rekrutteringsproces. DTU er forpligtet til at overholde gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

Hvem har adgang til dine data
DTU er dataansvarlig, og det er kun DTU, som har adgang til dine informationer. Data bliver ikke videregivet eller solgt til 3. part.

DTU behandler dine data fortroligt. Det er således kun de personer, der skal bedømme din ansøgning, som får adgang til dine oplysninger. Dine data vil endvidere kunne indgå i statistisk materiale i anonymiseret form og på en sådan måde, at information om enkeltindivider ikke kan udskilles og forbindes med navngivne personer.

Hvordan bruges data
Formålet med at indsamle personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede i og kvalificeret til nuværende eller fremtidige ledige stillinger på DTU.

De oplysninger, vi registrerer om dig, er dine kontaktoplysninger, som du har udfyldt i ansøgningsformularen (navn, adresse, e-mail, telefonnummer m.v.) samt din ansøgning og dit cv.

Hvis du giver tilladelse til, at vi gerne må kontakte dig senere i forbindelse med en anden ledig stilling, vil dine oplysninger blive gemt i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at rette henvendelse til vores HR afdeling på rekruttering@adm.dtu.dk.

Ved evt. ansættelse på DTU vil dine oplysninger blive overført til vores personaleadministrative system, og en personalesag vil blive oprettet.

Mere information
Du er altid velkommen til at kontakte vores HR afdeling på rekruttering@adm.dtu.dk, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til, hvordan vi behandler din ansøgning og opbevarer dine data.

Find mere information om dine rettigheder på datatilsynet.dk