>

Anne Dahl Lassen

Seniorforsker

Anne Dahl Lassen

DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Ernæring, Bæredygtighed og Sundhedsfremme

Henrik Dams Allé

Bygning 201 Rum 029

2800 Kgs. Lyngby

Danmark

adla@food.dtu.dk

Anne Dahl Lassen

0000-0002-3262-3611

Kantiner Arbejdspladser Kostinterventioner Vitamintab ved storkøkkenproduktion Kostmodeller Ernæring generelt

Min primære forskningsinteresse ligger inden for sundhedsfremme, med fokus på fremme af sunde kostvaner ved øget tilgængelighed af god og sund mad. Tidligere projekter omfatter tilberedning af kød og grøntsager i storkøkkener samt betydningen af brugen af forskellige teknologier for vitaminindholdet i maden. De senere år har jeg primært arbejdet med sundhedsfremme på arbejdspladser, herunder Mad på Arbejde projektet, 6 om dagen i storkøkkener, firmafrugt samt ernæringsmæssig evaluering af kantinemad. Nuværende projekter omfatter udvikling af et simpelt måltids-index til evaluering af kantinemåltider samt evaluering af den ernæringsmæssige effekt i relation til sund Kantine Take Away.