Bliv studerende for en dag

Hvis du er elev på en gymnasial uddannelse eller på adgangskursus, eller hvis du har en adgangsgivende eksamen, kan du blive studerende for en dag og prøve, hvordan det er at læse til ingeniør på DTU og være en del af studiemiljøet.

Studerende fra retningen Matematik og Teknologi modtager undervisning. Foto: Mikal Schlosser
Studerende fra retningen Matematik og Teknologi modtager undervisning. Foto: Mikal Schlosser

Som Studerende for en dag kan du få indblik i hverdagen som ingeniørstuderende, og hvad det vil sige at være studerende på DTU. Besøgene foregår på både Lyngby og Ballerup Campus. Fælles for dem er, at du kommer helt tæt på både undervisningen og studiemiljøet. Du vil følge en ingeniørstuderende gennem en almindelig dag på DTU, og du vil få mulighed for at spørge om alt mellem himmel og jord.

Vælg selv uddannelse

Du kan blive Studerende for en dag på de fleste af vores diplomingeniør- og civilbachelorretninger. Når du tilmelder dig, vælger du, hvilken uddannelse du ønsker at besøge, og herefter bliver du tilknyttet en Dagguide fra den pågældende uddannelsesretning. Vedkommende vil give dig en rundvisning på campus, tage dig med til en forelæsning og give dig en introduktion til studiemiljøet på DTU. 

Har du spørgsmål?

Kontakt Studievejledningen i Lyngby eller Ballerup for mere information.

Sådan tilmelder du dig

Gå til tilmeldingssiden og udfyld tilmeldingsformularen. 

Når vi har modtaget din tilmelding, finder vi en studerende, der kan være din Dagguide. Derefter vil du blive kontaktet af hende/ham, og sammen aftaler I et tidspunkt, hvor det passer jer begge, at du kommer på besøg.

Vær opmærksom på, at det kun er muligt at vælge blandt de uddannelsesretninger, der er skrevet med sort, da de resterende i øjeblikket mangler Dagguides. Mens vi arbejder på at finde nye Dagguides, er du velkommen til at blive Studerende for en dag på en af de andre uddannelsesretninger.

Tilmeld dig her


OBS

På grund af eksaminer kan besøg kun gennemføres i perioder med undervisning, og det er derfor som udgangspunkt ikke muligt at komme på besøg i januar, maj, juni, juli, august og december. Tilmeldingen er således lukket i perioderne op til.

Studievejledningen

Tlf. 45 25 11 99
Mail: studvejl@adm.dtu.dk

Lyngby Campus
Bygning 101A
Anker Engelunds Vej 1
2800 Kgs. Lyngby

Ballerup Campus
Lokale D 1.01
Lautrupvang 15
2750 Ballerup