Kunst-, arkitektur- og videnskabsruter på DTU Lyngby Campus

Download app’en DTU Plus, og bliv guidet rundt blandt kunst, arkitektur, historie og videnskab på DTU Lyngby Campus.

Kunst på DTU, photo: Kaare Schmit
Kunst på DTU, foto: Kaare Schmit

Kunst og arkitektur spiller en central rolle for campusmiljøet på DTU i Lyngby. Derfor har DTU etableret en kunstrute og en arkitekturrute og udviklet en tilhørende app, DTU Plus, som guider besøgende rundt på campus og præsenterer et udvalg af kunstværker og arkitektur. I anledning af 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen i 1820, har DTU i samarbejde med Lydpol udviklet en lydvandring om H.C. Ørsted. Her kan du blive klogere på H.C. Ørsted og hans opdagelse i et videnskabeligt, historisk og kunstnerisk perspektiv. 

App' indeholder et interaktivt kort over de to ruter og giver i tekst, billeder og lydfortællinger et indblik i kunst- og bygningsværker på DTU og i etableringen, vedligeholdelsen og fornyelsen af DTU Lyngby Campus.    

App’en er udviklet af studerende fra DTU med støtte fra Corrit Fonden. H.C. Ørsted vandringen er desuden støttet af Nordea Fondens Lokalpulje.

Download app’en 

Ruterne er frit tilgængelige for alle inden for universitetets åbningstid.

Podcast

Har du ikke mulighed for at besøge Lyngby Campus, har du mulighed for at høre H.C. Ørsted vandringen som podcast. Søg på "En omhyggelig eksperimentarist" i din foretrukne podcast-app, eller klik på et af linkene herunder.

Få en guidet kunst-rundtur

DTU arrangerer også guidede rundvisninger med vægt på kunsten på DTU Lyngby Campus.
Læs mere om rundvisninger på DTU