DTU Startup Day


På DTU Startup Day præsenterer vi den blomstrende startup-scene på og omkring DTU, når vi samler den næste generation af tech-iværksættere til en spændende dag. Vi inviterer investorer og industri til at møde og netværke med mere end 60 vidensbaserede tidlige startups, der fremviser deres prototyper og teknologier på udstillingen og pitcher deres forretningsidéer på scenen.

DTU Startup Day præsenterer de bedste og mest talentfulde iværksættere og innovatører fra vores økosystem, f.eks. startups fra accelerator- og inkubatorprogrammer som Skylab Ignite, Skylab Incubator og DTU X-Tech, forskningsbaserede spinouts til GreenUP Accelerator hold fra 2023 og 2024, Danmarks mest ambitiøse vækstprogram for klima-tech startups, og meget mere.

DTU's innovationsøkosystem vil dele indsigter og viden om investering i deep tech startups, impact assessment og skridtene til at opbygge et blomstrende innovationsøkosystem.

Kom og oplev mere end 60 startups, over 400 gæster og mere end 30 pitches fra udvalgte startups.

DTU’s innovationsøkosystem

DTU har et af de mest veludviklede økosystemer for innovation og iværksætteri blandt tekniske universiteter i Europa. En række særlige aktører, der understøtter et veludviklet innovations-økosystem, er med til at gøre det til en succes:

DTU Science Park er en af Europas største og førende communities for deep tech-virksomheder. I DTU Science Park udføres internationalt anerkendte vækstprogrammer for startups, og der tilbydes faciliteter og services, der skaber optimale betingelser for vækst.

Her tilbydes adgang til mentorer, forretningsudviklere, tekniske rådgivere, investorer, accelerationsprogrammer, fundraising og DTU. Alt uundværligt for overlevelse, udvikling og vækst af deep tech-virksomheder.

DTU Skylab er en innovationshub - et mødested for studerende, forskere og eksterne samarbejdspartnere.

DTU Skylab tilbyder forskellige ressourcer og faciliteter for at fremme innovation blandt forskere og studerende på tværs af DTU i samarbejde med virksomheder, organisationer og andre universiteter.

PreSeed Ventures brænder for bevidste teknologiske forandringer. Som et venturehus, forankret på DTU, er missionen at bane vejen for iværksættere, der bygger virksomheder, som skaber forandring.

Med et hybrid-setup, der omfatter PSV Foundry, PSV Lab og de to unikke venturefonde, PSV Tech og PSV DeepTech, arbejder venturehuset for at udfordre eksisterende metoder og modeller for at maksimere indflydelse for både virksomheder og investeringer.

DTU Entrepreneurship er et center, hvor der udføres forskning og undervisning i iværksætteri.

Centeret udvikler i tæt samarbejde med virksomheder og erhvervslivet praksisorienterede uddannelsesprogrammer og kurser i iværksætteri.