Business Administration and Bioentrepreneurship - kandidat

Administration and Bioentrepreneurship (uddannelsessamarbejde) - kandidat

Uddannelsen er et samarbejde med Copenhagen Business School og Københavns Universitet. Du bliver optaget på Copenhagen Business School.

Fotonik

Ved at kombinere kurser i avanceret biologi/bioteknologi med værktøjer og metoder fra erhvervslivet lærer du, hvad der skal til for at omsætte videnskabelig forskning og patenter til innovative produkter og levedygtige forretningsmuligheder. Undervisningen trækker på ekspertviden fra life science-branchen, akademisk viden på højeste niveau, real life cases, indsigt i bio ventures og inkluderer et tre måneders praktikophold i en af Danmarks førende life-science virksomheder.

Som kandidat i Business Administration and Bioentrepreneurship lærer du ikke kun de færdigheder, der er værdifulde for at starte din egen virksomhed. Du vil også kunne varetage en bred vifte af opgaver i life-science virksomheder, der udvikler og lancerer nye produkter og services. Kandidater i Bioentrepreneurship udgør forbindelsen mellem life science og erhvervslivet.

Uddannelsen er et samarbejde mellem Copenhagen Business School, Københavns Universitet og DTU. Du bliver optageet på Copenhagen Business School.

Læs mere om kandidatuddannelsen i Business Administration and Bioentrepreneurship.

Honours Programmes er eliteuddannelser, hvor du som studerende kan følge et særligt udfordrende studieforløb.

Læs mere om Honours Programmes