Master i Cybersikkerhed

Kend systemerne, forstå risici og form cybersikkerhedspolitikkerne i din virksomhed. Behovet for cybersikkerhed stiger - har du brug for at opgradere dine evner?

Master i Cyber Security

På grund af den stigende digitalisering i det danske samfund og i resten af verden er fokus steget på it-sikkerhed og de forskellige risici, som virksomheder, myndigheder og borgere står overfor. Som et resultat har DTU Compute Efteruddannelse skabt et masterprogram i Cybersikkerhed, så virksomheder og myndigheder har muligheden for at kvalificere og uddanne it-sikkerhedspersonale og ledere til at tackle det stigende pres i forhold til cyberkriminalitet.

Download flyer om Master i Cybersikkerhed


Anbefalet studieplan for Master i Cybersikkerhed


Studieplan

Uddannelsen som Master i Cybersikkerhed består af 8 kurser og 2 projekter (inkl. det endelige masterprojekt). Den samlede arbejdsbyrde svarer til et års fuldtidsarbejde, men studiet er designet således, at kurserne og projekterne tages over en 2-årig periode med mulighed for at udvikle en individuel studieplan, der udvider programmet til op til 4 år i alt. Alle de underviste kurser på masteren i Cybersikkerhed kan tages individuelt.

Med en master i Cybersikkerhed vil du være i stand til at:

  • Udvikle risikovurderinger af din virksomheds nuværende it-sikkerhedssituation
  • Udvikle sikre it-systemer
  • Udarbejde sikkerhedspolitikker for it-systemer

Praktisk information

Fokus: Personer med IT/digital baggrund
Format: 2 år, deltid
Pris: 190.000 DKK ex. moms
Optagelse: BSc grad + 2 års erhvervserfaring
Sprog: Engelsk
Studiestart: 26. august 2022
Ansøgningsfrist: 15. august


YDERLIGERE INFORMATION