Find en forsker

Har du brug for en udtalelse fra en af DTU’s forskere eller søger du information om en bestemt forskningsaktivitet?

Denne side hjælper dig til at komme i kontakt med forskere indenfor alle DTU's forskningsområder. Der er også hjælp at få, hvis du ikke kender navnet på forskeren, instituttet eller den aktivitet, vedkommende deltager i.

Presseservice

Er du journalist, og har du spørgsmål til en forsker eller DTU's forskning? DTU’s pressevagt kan hjælpe dig med at finde frem til den person, der kan hjælpe dig med viden og fakta til din historie.

Find pressekontakt her.

Telefonbog

Du kan bruge telefonbogen til at finde kontaktoplysninger og adresser på alle forskere på DTU. 

Find telefonbogen her.

Ved klik på navnet får du adgang til ansættelsessted, titel og kontaktoplysninger. Derudover får du en oversigt over publikationer og projekter, vedkommende har medvirket til.

Find kontaktoplysninger i nyhederne

DTU udgiver løbende artikler om udvalgte forskningsaktiviteter og –resultater. I alle artikler kan du finde navnet på de forskere, som medvirker i artiklen. Klik på navnet og få adgang til flere oplysninger.

Har du brug for et indblik i et bestemt forskningsområde og dermed en gruppe af forskere, kan du bruge ”Filtrer på emne” for at udsøge alle artikler inden for et bestemt emne. 

Find alle DTU’s nyheder her.

Tilbud til gymnasier og skoler

Du har, som elev eller lærer i gymnasiet og grundskolen, flere muligheder for at besøge DTU og opleve noget af den forskning, som bliver udført her.

Find tilbuddene og booking her.