Campusudvikling

Strategisk campusplan. Fremtidigt torv. Rendering TMRW

Transforming DTU

DTU investerer i disse år massivt i universitetets fysiske rammer, som skal skabe endnu et bedre miljø for universitetets aktiviteter. Vi bygger nyt og udvikler den eksisterende bygningsmasse for at få plads til nye, topmoderne forskningsfaciliteter og skabe optimale betingelser for flow og synergi mellem forskning, undervisning og innovation. Følg campusudviklingen på disse sider.

foto Kontraframe

Gode rammer giver et godt studiemiljø, DTU

DTU har siden 2012 bygget og renoveret mere end 30,000 m2 studie- og læringsmiljøer på campus i Lyngby. Faciliteterne giver plads til både at studere sammen og ro til fordybelse, og skal danne ramme om et godt studieliv for de mange studerende der hvert år vælger at studere på DTU.

Auditorier

De fleste auditorier i Lyngby bliver renoveret. Istandsættelserne tager højde for nye undervisningsformer og ny teknologi.

Bygning 116

Bygningen, der bl.a. indeholder det største auditorium på DTU Lyngby Campus, skal ombygges og nyindrettes.

Bygning 306

Ombygningen af auditorierne i bygning 306 omfatter b.la. en transformation af fire auditorier til to store eksperimentelle læringsmiljøer.

Bygning 310

Forsknings- og laboratoriebygning i 3. kvadrant til DTU Energi, DTU Fysik samt etablering af 3D Imaging Center

Udvidelse af DTU Skylab

Med den nye bygning får DTU Skylab i alt 5.000 kvadratmeter og flere muligheder for at skabe teknologibaseret innovation.

Bygning 130

Nyt beton- og materialelaboratorium til DTU BYG

Bygning 228A

Ny forsøgs- og forskningsbygning til DTU Kemiteknik.

DTU ETC

Ny bygning til DTU Electromagnetic Test Centre (ETC)