Få besøg af DTU ScienceShow

Spektakulære kemiske reaktioner, gevaldige brag og visualisering af abstrakte fysiske fænomener - med et show fra DTU ScienceShow er du godt underholdt af naturvidenskaben.

DTU ScienceShow
foto: Kaare Smith

Et show fra DTU ScienceShow

Et show fra DTU ScienceShow indeholder fængende fysik- og kemiforsøg, som følges op af gode historier og forklaringer – og du er altid velkommen til at spørge ind til det, du ser og detaljerne bag et forsøg. Det er underholdning med eksplosioner, farver og gode historier , som viser at naturvidenskab er sjovt, fascinerende og relevant. 

Hvem står bag DTU ScienceShow?

DTU ScienceShow er en gruppe ingeniørstuderende fra DTU, der viser naturvidenskaben på en sjov og lærerig måde - enten på DTU, på skoler og gymnasier og andre steder, hvor børn og unge er samlet.

Hvem holder vi shows for?

DTU ScienceShow har lavet shows for alle - fra børnehavebørn til Ph.D. studerende. Men den primære målgruppe er børn og unge fra mellemtrinnet til gymnasiet. I kan både booke et stort sceneshow for hele udskolingen, klasseshows for en enkelt gymnasieklasse og en række aktiviteter, der fungerer på stande, hvor publikum kommer og går. Der er flere muligheder, for showet tilrettelægges, så det passer til jeres ønsker.

Bestil et show

Du kan bestille et show fra DTU ScienceShow på www.scienceshow.dtu.dk eller i forbindelse med bestilling af øvelser og foredrag, hvor du også kan læse om mulighederne for at kombinere vores tilbud og planlægning af et besøg på DTU.