Lav din SRP- eller SOP-øvelse på DTU

DTU tilbyder en række øvelser, som du kan bruge i dit SRP- eller SOP-projekt. På DTU har du mulighed for at gennemføre øvelser, som du ikke kan udføre på gymnasiet eller derhjemme, og du får adgang til eksperter inden for området. Øvelserne afspejler forskningsområderne på DTU, og er derfor mest oplagt til matematik og de naturvidenskabelige fag.

SRP

Hvordan foregår en SRP- eller SOP-øvelse på DTU?

En øvelse varer typisk 1-2 dage.

Du gennemfører øvelsen i laboratorier eller værksteder på DTU sammen med andre 3.g-elever.

Bagefter bliver du tilbudt et online møde, hvor du kan få hjælp til databehandling og svar på spørgsmål til dine data og resultater.

Forskere eller studerende fra DTU guider dig gennem øvelsen og det efterfølgende databehandlingsmøde. DTU bidrager også med relevant litteratur, som du kan vælge at inddrage, hvis det passer med din problemformulering.

Du tilmelder dig via det link, du finder under beskivelsen af hver SOP-øvelse - du kan se en oversigt over alle udbudte SOP-øvelser her på siden.

Tilmeld dig så tidligt som muligt - pladserne bliver fordelt efter først til mølle-princippet.

Tilmeldingen lukker 14 dage før en øvelse afvikles.

Hav disse informationer parat, når du tilmelder dig:

  • Dit navn, kontaktinfo og gymnasium
  • Emne for din SRP og dine overvejelser om projektet
  • Fag og niveau for de fag, der indgår i din SRP
  • Navn og mailadresse på din vejleder i det eksperimentelle fag

Udbudte SOP-øvelser - efterår 2023

Ofte stillede spørgsmål til tilmeldingen

Hvis du alligevel ikke vil lave din SRP/SOP-øvelse på DTU, vil vi bede dig om at melde afbud hurtigst muligt, så vi kan tilbyde pladsen til en anden. Tjek din bekræftelse for at se, hvordan du melder afbud.

Pladserne fordeles efter princippet først til mølle, og når du er tilmeldt, modtager du en bekræftelse på tilmelding.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på mail. Hvis du ikke modtager en bekræftelse (tjek også dit spamfilter), er der sket en fejl. Skriv da en mail til srp@dtu.dk, så vil vi forsøge at hjælpe dig.
Hvis du har generelle spørgsmål vedr. DTU's SRP-/SOP-øvelser, kan du sende en mail på: srp@dtu.dk. Hvis du har spørgsmål vedr. én af de udbudte SRP-/SOP-øvelser, kan du tage kontakt til den person, hvis kontaktinfo du finder på siden, der beskriver øvelsen.
Minimum 14 dage inden den øvelse, du er tilmeldt, vil du få en mail med supplerende info om bl.a. mødested.
Ja, hvis der ikke er ledige pladser på den øvelse, du er interesseret i, har du mulighed for at tilmelde dig en venteliste. Hvis der bliver plads til dig, får du en mail, som du skal reagere på inden for 24 timer, hvis du stadig er interesseret i øvelsen. Hører vi ikke fra dig, går pladsen til den næste på ventelisten.

Hvis du har generelle spørgsmål til DTU's SRP og SOP-øvelser, kan du sende en mail på: srp@dtu.dk.