Uddannelse

Tre studerende ved forsøgsopstilling.

DTU's uddannelser

DTU er Danmarks største uddannelsessted for ingeniører. På DTU kan du blive diplomingeniør eller civilingeniør, og vi har et stort udbud af uddannelsesretninger og kurser, som du kan vælge imellem. Uanset, hvad du vælger, giver en ingeniøruddannelse på DTU dig en stærk teknisk-naturvidenskabelig basis, der giver dig mulighed for at arbejde som ingeniør i mange forskellige typer af job.

Mand med høretelefoner ved forsøgsopstilling.
På DTU får du en af verdens bedste diplomingeniøruddannelser. Uddannelsen giver dig adgang til engagerede undervisere og unikke faciliteter.
Piger til undervisning.
Bacheloruddannelsen er første del af den femårige uddannelse til civilingeniør. Her får du en forskningsbaseret uddannelse med stor faglighed og valgfrihed.
To personer iført heldragter i laboratorium.
DTU kan tilbyde dig en teknologisk innovativ kandidatuddannelse med fokus på de kompetencer, du får brug for i din fremtidige karriere.
Smillende kvinde i grønne omgivelser.
Ph.d.-uddannelsen på DTU er en forskeruddannelse i international topklasse, som bringer dig på niveau med verdens allerbedste.
DTU holder Online Åbent Hus 4. marts, hvor du kan møde studerende og undervisere og få svar på alle dine spørgsmål om DTU's uddannelser og studiemiljø.

Online Åbent Hus 4. marts

Gør noget ved din verden. Læs din kandidat på DTU.

Gik du glip af kandidatdagen? Se optagelserne her

Glade voksne sidder til undervisning.

DTU's efteruddannelser sætter din erfaring i spil med den nyeste forskningsbaserede viden, styrker dine kompetencer og giver dig indsigten til at booste din karriereudvikling.

Efteruddannelse
Studerende til undervisning i et klasselokale.

Hvis du er studerende ved en anden dansk uddannelsesinstitution, kan du søge ind som gæstestuderende på DTU og følge et eller flere af DTU's kurser.

Gæstestuderende
Mikal Schlosser

Studiemiljøet og faciliteterne på vores campusser i Lyngby og Ballerup er i topklasse. Få et indblik i campuslivet her.

Kantine

Inden du begynder at læse på DTU, er det en god idé at finde ud af, hvor du skal bo, og hvad du skal leve af.

Photo: Mikkel Adsbøl

Find guide til ansøgning og optagelse på DTU her.

Tænksom kvinde.
I tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge, eller hvilke muligheder du har, mens du studerer? Få svar hos studievejledningen.
Bliv klædt godt på før dit studievalg. Find information om de ingeniøruddannelser, du kan læse på DTU.

Bestil studiekataloget