Bacheloruddannelsen på DTU

Med en ingeniøruddannelse fra DTU bliver du klædt på til at løse de problemer, verden står over for. Den treårige bacheloruddannelse giver dig et solidt fagligt fundament for at læse videre til civilingeniør.

Om bacheloruddannelsen på DTU

Bacheloruddannelsen på DTU er en tre-årig teknisk-naturvidenskabelig grunduddannelse, som giver dig basal viden om teknologi og naturvidenskab.

På Bacheloruddannelsen bestemmer bestemmer du selv en fjerdedel af uddannelsens indhold. Den store valgfrihed giver dig mulighed for selv at skræddersy din uddannelse, så du kan specialisere dig inden for det område, der passer til dine interesser og kompetencer.

Du kommer helt tæt på den nyeste teknologi, det nyeste udstyr og den nyeste viden inden for det enkelte fagområde, og du har undervisere, der selv forsker på et højt internationalt niveau.

Bacheloruddannelsen på DTU er første del af uddannelsen til civilingeniør, cand.polyt. For at blive civilingeniør skal du gennemføre den treårige bacheloruddannelse og derefter en toårig kandidatuddannelse.

Som civilingeniør bliver du uddannet til at arbejde med forskning og udvikling inden for ingeniørvidenskab. Du lærer at løse komplicerede tekniske opgaver og at analysere tekniske problemer ud fra et samfundsmæssigt perspektiv.

Hjælp til dit studievalg

Dine muligheder

På DTU kan du læse til diplomingiør eller civilingeniør. Læs mere om forskellen på de to uddannelser, og de kompetencer du opnår.

Hvad kan jeg blive på DTU?

Karriere

Cellefabrikker, broer, nanomaterialer eller rumfart. En uddannelse som ingeniør åbner døre til en bred vifte af arbejdsområder.

Karrieremuligheder som ingeniør