Bacheloruddannelsen

Med en ingeniøruddannelse fra DTU bliver du klædt på til at løse de problemer, verden står over for. Den treårige bacheloruddannelse giver dig et solidt fagligt fundament for at læse videre til civilingeniør.

Vælg uddannelse

Om bacheloruddannelsen på DTU

Bacheloruddannelsen på DTU er en tre-årig teknisk-naturvidenskabelig grunduddannelse, som giver dig basal viden om teknologi og naturvidenskab. 

På Bacheloruddannelsen bestemmer bestemmer du selv en fjerdedel af uddannelsens indhold. Den store valgfrihed giver dig mulighed for selv at skræddersy din uddannelse, så du kan specialisere dig inden for det område, der passer til dine interesser og kompetencer.

Civilingeniør (3+2 år)


Bacheloruddannelsen på DTU er første del af uddannelsen til civilingeniør, cand.polyt. For at blive civilingeniør skal du gennemføre den treårige bacheloruddannelse og derefter en toårig kandidatuddannelse.

For at blive civilingeniør skal du læse en bachelor- og en kandidatuddannelse

Som civilingeniør bliver du uddannet til at arbejde med forskning og udvikling inden for ingeniørvidenskab. Du lærer at løse komplicerede tekniske opgaver og at analysere tekniske problemer ud fra et samfundsmæssigt perspektiv.

Du kommer helt tæt på den nyeste teknologi, det nyeste udstyr og den nyeste viden inden for det enkelte fagområde, og du har undervisere, der selv forsker på et højt internationalt niveau. 

Prøv DTU's studievælger, og få hjælp til at vælge den ingeniøruddannelse, der passer bedst til dig
Find den uddannelse, der passer bedst til dig, med DTU's studievælger.

Kom med rundt på campus

Prøv en 360 graders rundtur på DTU's campus i Lyngby, hvor alle bacheloruddannelser holder til.
På DTU værner vi om det gode studieliv

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab

 

Har du spørgsmål? Kontakt Studievejledningen