Med bacheloruddannelsen Geofysik og Rumteknologi er du godt på vej til en karriere fyldt med udvikling og spændende udfordringer.
Efter bacheloruddannelsen tager de fleste en kandidatuddannelse, som færdiguddanner dem som civilingeniører. Herfra er verden åben!
Jobmuligheder
Har du en forkærlighed for design af satelitsystemer, udvikling af måleinstrumenter eller modellering af data, kan du arbejde for én af de mange højteknologiske virksomheder som Terma eller Weibel.
Vil du hellere helt tæt på rumforskningen, kan du forfølge en karriere i ESA (Det Europæiske Rumagentur), NASA eller som forsker på DTU Space.
Er du mere til vejr og klimaforandringer, kan du søge job hos DMI, og brænder du for de nye muligheder, som kommer med droner og GIS (for eksempel Google maps), kan du skabe et arbejdsliv hos FMI, GEUS, SDFI eller mindre virksomheder som Umag Solutions og ATKI ApS.
Vil du hjælpe andre på vej til nye miljøløsninger, kan du blive rådgivende ingeniør i virksomheder som COWI, Rambøl eller DHI.
Vil du være tæt på lovgivningen, kan du gøre vigtige beslutningstagere klogere i EU, og banker dit hjerte for geografi, modellering og logistik, kan du overveje en karriere i virksomheder som Niras eller Systra.
Vælger du Geofysik og Rumteknologi, har du masser af muligheder for at forfølge dine faglige interesser – fra økosystemer til datamodellering, droneteknologi og overvågning af atmosfæren.
Uanset hvilken retning du vælger, venter et arbejdsmarked, der mangler civilingeniører. Her er der brug for dine evner til at analysere og forstå komplicerede problemstillinger, nedbryde problemer og skabe de rigtige skræddersyede løsninger.
Med en uddannelse fra DTU venter en verden af jobmuligheder, hvor du kan gøre en forskel.