Diplomingeniøruddannelsen på DTU

På DTU's diplomingeniøruddannelse lærer du at løse problemer. Du får de kompetencer, erhvervslivet og samfundet efterspørger, og som færdiguddannet diplomingeniør kan du gå lige ud i job.

Om diplomingeniøruddannelsen

Diplomingeniøruddannelsen på DTU er en erhvervsrettet, anvendelsesorienteret og tværfaglig uddannelse på tre et halvt år - med undtagelse af Arktisk Byggeri og Infrastruktur og Fiskeriteknologi, der varer fire år, og Eksport og Teknologi, der varer fire et halvt år.

Med en diplomingeniøruddannelse bliver du udrustet med både de teoretiske og praktiske værktøjer, der skal til for at løse ingeniørfalige problemstillinger.

Du har mulighed for at give din uddannelse lige den faglige profil, du ønsker. Hele uddannelsen er tilrettelagt, så du får de færdigheder, du skal bruge som ingeniør, og et halvt års praktik sikrer, at du allerede som nyuddannet har erfaring inden for dit fagområde.

Når du har afsluttet din uddannelse, kan du gå direkte ud at arbejde som ingeniør.

Læs mere om diplomingeniøruddannelsen

I tvivl om, hvad du skal læse?

Prøv studievælgeren, og find den uddannelse, der passer bedst til dig.

Studievælger
Baggrund

Hjælp til dit studievalg

Dine muligheder

På DTU kan du læse til diplomingiør eller civilingeniør. Læs mere om forskellen på de to uddannelser, og de kompetencer du opnår.

Hvad kan jeg blive på DTU?

Karriere

Cellefabrikker, broer, nanomaterialer eller rumfart. En uddannelse som ingeniør åbner døre til en bred vifte af arbejdsområder.

Karrieremuligheder som ingeniør