Diplomingeniøruddannelsen på DTU

På DTU's diplomingeniøruddannelse lærer du at løse problemer. Du får de kompetencer, erhvervslivet og samfundet efterspørger, og som færdiguddannet diplomingeniør kan du gå lige ud i job.

Om diplomingeniøruddannelsen

Diplomingeniøruddannelsen på DTU er en erhvervsrettet, anvendelsesorienteret og tværfaglig uddannelse på tre et halvt år - med undtagelse af Arktisk Byggeri og Infrastruktur og Fiskeriteknologi, der varer fire år, samt Global Business og Teknologi, der varer fire et halvt år.

Med en diplomingeniøruddannelse bliver du udrustet med både de teoretiske og praktiske værktøjer, der skal til for at løse ingeniørfalige problemstillinger.

Du har mulighed for at give din uddannelse lige den faglige profil, du ønsker. Hele uddannelsen er tilrettelagt, så du får de færdigheder, du skal bruge som ingeniør, og et halvt års praktik sikrer, at du allerede som nyuddannet har erfaring inden for dit fagområde.

Når du har afsluttet din uddannelse, kan du gå direkte ud at arbejde som ingeniør.

Læs mere om diplomingeniøruddannelsen

Få en adgangsgivende eksamen

På DTU Adgangskursus kan du på et år tage et adgangsgivende kursus, der gør dig klar til at læse en ingeniøruddannelse på DTU. Du kan også tage suppleringskurser, hvis du mangler et fag.

DTU Adgangskursus
Grafik

Gør en bæredygtig forskel

På DTU er du sikker på at få en uddannelse, der ruster dig til at gøre en bæredygtig forskel. Det er DTU Charter din garanti for.

DTU Charter
Baggrund

Hjælp til dit studievalg

Dine muligheder

På DTU kan du læse til diplomingiør eller civilingeniør. Læs mere om forskellen på de to uddannelser, og de kompetencer du opnår.

Hvad kan jeg blive på DTU?

Karriere

Cellefabrikker, broer, nanomaterialer eller rumfart. En uddannelse som ingeniør åbner døre til en bred vifte af arbejdsområder.

Karrieremuligheder som ingeniør