Uddannelse

Tag en ingeniøruddannelse på DTU

DTU's uddannelser

DTU er Danmarks største uddannelsessted for ingeniører. På DTU kan du blive diplomingeniør eller civilingeniør, og vi har et stort udbud af uddannelsesretninger og kurser, som du kan vælge imellem. Uanset, hvad du vælger, giver en ingeniøruddannelse på DTU dig en stærk teknisk-naturvidenskabelig basis, der giver dig mulighed for at arbejde som ingeniør i mange forskellige typer af job.

Læs til diplomingeniør på DTU
På DTU får du en af verdens bedste diplomingeniøruddannelser. Uddannelsen giver dig adgang til engagerede undervisere og unikke faciliteter.
Tag en bacheloruddannelse på DTU
Bacheloruddannelsen er første del af den femårige uddannelse til civilingeniør. Her får du en forskningsbaseret uddannelse med stor faglighed og valgfrihed.
Læs en kandidatuddannelse på DTU
DTU kan tilbyde dig en teknologisk innovativ kandidatuddannelse med fokus på de kompetencer, du får brug for i din fremtidige karriere.
Bliv Ph.d. på DTU
Ph.d.-uddannelsen på DTU er en forskeruddannelse i international topklasse, som bringer dig på niveau med verdens allerbedste.
På DTU bliver du en del af et fagligt og socialt fællesskab med over 11.000 andre studerende, og du kommer til at møde et studiemiljø i topklasse på DTU's campusser i Lyngby og Ballerup.

Studieliv i topklasse

Inden du beslutter dig for, om du vil læse til ingeniør på DTU, har du mulighed for at møde uddannelserne - f.eks. som studerende for en dag.

Mød uddannelserne

Studiestart 2018
Alt, hvad du har brug for at vide for at komme godt fra start på DTU.
Studiemiljøet på DTU er i absolut topklasse.
Kom med indenfor på DTU's campusser i Lyngby og Ballerup.
Kollegier
Får styr på dine boligmuligheder og din økonomi som studerende.
Vejledning
I tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge, eller hvilke muligheder du har, mens du studerer? Få svar hos studievejledningen.
Søg ind som gæstestuderende på DTU, og følg et eller flere af DTU's kurser.

Hvis du er studerende ved en anden dansk uddannelsesinstitution, kan du søge ind som gæstestuderende på DTU og følge et eller flere af DTU's kurser.

Gæstestuderende
Tag en efteruddannelse på DTU, og styrk dine faglige kompetencer.

DTU's efteruddannelser sætter din erfaring i spil med den nyeste forskningsbaserede viden, styrker dine kompetencer og giver dig indsigten til at booste din karriereudvikling.

Efteruddannelse