Uddannelse

DTU's uddannelser

Tre studerende ved forsøgsopstilling.

Gør noget ved din verden
Bliv ingeniør på DTU

DTU er Danmarks største uddannelsessted for ingeniører. Her får du en uddannelse, der klæder dig på til at løse de problemer, verden står over for. Du kan læse til diplomingeniør eller civilingeniør, og du har stor frihed til at give din uddannelse, den profil du gerne vil. Uanset hvad du vælger, er en ingeniøruddannelse fra DTU et stærk teknisk-naturvidenskabeligt fundament, der åbner døren for et arbejde som ingeniør i mange forskellige typer af job.

Mand med høretelefoner ved forsøgsopstilling.
På DTU får du en af verdens bedste diplomingeniøruddannelser. Uddannelsen giver dig adgang til engagerede undervisere og unikke faciliteter.
Piger til undervisning.
Bacheloruddannelsen er første del af den femårige uddannelse til civilingeniør. Her får du en forskningsbaseret uddannelse med stor faglighed og valgfrihed.
To personer iført heldragter i laboratorium.
DTU kan tilbyde dig en teknologisk innovativ kandidatuddannelse med fokus på de kompetencer, du får brug for i din fremtidige karriere.
Smillende kvinde i grønne omgivelser.
Ph.d.-uddannelsen på DTU er en forskeruddannelse i international topklasse, som bringer dig på niveau med verdens allerbedste.
Vinteroptag på diplomingeniør

Vinteroptag - Husk Ansøgningsfrist 15. oktober

Engineering Camp for piger

Engineering Camp for piger
18.-20. oktober

Bliv del af et aktivt studieliv på DTU

Studiemiljøet og faciliteterne på vores campusser i Lyngby og Ballerup er i topklasse. Få et indblik i studielivet på DTU.

Vejledning
I tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge, eller hvilke muligheder du har, mens du studerer? Få svar hos studievejledningen.
Kantine

Inden du begynder at læse på DTU, er det en god idé at finde ud af, hvor du skal bo, og hvad du skal leve af.

Custom-design your master’s degree

Hvis du er studerende ved en anden dansk uddannelsesinstitution, kan blive gæstestuderende på DTU og følge et eller flere kurser.

Glade voksne sidder til undervisning.

Tag din efteruddannelse til nye højder

DTU's efteruddannelser sætter din erfaring i spil med den nyeste forskningsbaserede viden, styrker dine kompetencer og giver dig indsigten til at booste din karriereudvikling.

Efteruddannelse
Få besøg af en ph.d.-studerende fra DTU

Sæt bæredygtighed på skemaet

DTU tilbyder gymnasier i hele landet at booke en ph.d.-studerende til at fortælle om sin forskning i en ramme af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om Ph.d.-besøg